La Volta ha passat per Vilassar

Puntualment i com estava previst, a les 13.13h els 247 corredors dels 25 equips que formen la 98a edició de La Volta han passat per Vilassar. Alejandro Valverde, Marc SolerAlberto ContadorAdam Yates,Carlos VeronaSteven KruijswijkTejay van GarderenGeorge Bennett,Romain Bardet o el quatre vegades guanyador del Tour, Chris Froome, han passat en un vist i no vist pel nostre poble. La segona etapa de la Volta, ha sortit de Mataró i té previst la seva arribada a Valls sobre les 17h en una etapa de 176 km.

La Volta que va començar ahir amb sortida i arribada a Calella, circularà per les carreteres catalanes fins el 25 de març, 7 etapes que finalitzaran en una etapa a Barcelona el proper diumenge. El líder després de la primera etapa és el colombià Alvaro Hodeg del Quick-Step Floors.

Els grans favorits per emportar-se aquesta clàssica, gairebé centenària, són Nairo QuintanaAlejandro Valverde i Marc Soler, el ciclista de Vilanova i la Geltrú recent guanyador de la París-Niça.

La NII i els seus accessos s’han tallat a partir de les 11h del matí pel pas d’aquesta etapa i ha quedat oberta poc després del pas de la caravana.