La vilassarenca Rosa Batlle compleix 100 anys

La vilassarenca Rosa Batlle celebra, avui, el seu primer segle de vida. I ho ha fet amb una gran festa, a casa seva, amb la presència de bona part de la seva família. La regidora de Gent Gran, Núria Arasa, li ha fet entrega d’un gran ram de flors, cortesia de l’Ajuntament, i de la medalla centenària que atorga la Generalitat de Catalunya a totes les persones que arriben als 100 anys de vida i que els seus familiars ho sol·liciten amb antelació.

Rosa Batlle va néixer, doncs, un 4 d’abril de 1923 al vilassarenc carrer de Sant Francesc. Amb només tres anys d’edat, es va instal·lar amb la seva família al carrer de Lluís Jover on resideix, encara, actualment.Ha sobreviscut a una guerra civil, a una guerra mundial i a una pandèmia. Vídua del taxista vilassarenc Jaume Linares , va tenir tres fills, dos nois i una noia. Al seu voltant té 6 nets, un dels quals és el músic Jaume Linares professor de l’institut Vilatzara i 7 besnets. En la seva vida professional va ser molt activa. Primer recollint patates, després dependenta a la Cooperativa l’Obrera de Vilassar de Mar i finalment a la fàbrica Rodatets de filats que hi havia al nostre municipi, al carrer de Maria Vidal.

Batlle ha estat molt contenta per la sorpresa. A banda de la festa d’avui que -insistim- coincideix amb el seu aniversari, en gaudirà d’una altra festa, el proper dissabte 15 d’abril a la Cooperativa l’Obrera del Barato.