La vilassarenca Ona Batlle, al Manchester United, s’està recuperant d’una lesió

Visitem de manera virtual les instal·lacions del Manchester United. Ens enfundem la samarreta dels Red Devils per saludar la vilassarenca Ona Batlle. La defensa de casa nostra s’està, en aquests moments, recuperant d’una lesió però té temps per compartir amb nosaltres les seves sensacions formant part d’un dels clubs més poderosos del planeta futbol que, segons ella, és molt familiar. L’Ona se sent molt ben acollida, gaudeix d’un futbol més físic, aprèn molt dins i fora del terreny de joc i cada cop s’expressa millor en anglès.

La vilassarenca ha confessat que es troba molt a gust a Manchester. Signar pel Manchester ha representat un canvi molt gran al que s’hi adapta molt bé. Es troba molt a gust tant amb la gent com amb la ciutat, tot i que pateix les restriccions del coronavirus per visitar-la. Això sí, ja coneix el fred mancunià.

Ha explicat que la lliga anglesa és molt més física que la Lliga Iberdrola, però que ja li va bé. Ha subratllat que el Manchester és un club enorme, que les noies són tractades pel club igual que els nois i que s’ha sorprès de l’ambient familiar que s’hi respira.

Està centrada en viure al mil per cent aquesta experiència i respira il.lusió per tots quatre costats. També enyora Vilassar de Mar, la seva família i amics

Quan era jugant a València o Madrid podia fer escapadetes a casa nostra, però ara és molt més complicat, per la distància i per la Covid 19

Batlle confia en recuperar-se ben aviat de la lesió i de sortir a jugar amb el camp ple.

.