La vilassarenca Maria Ferrés acaba de publicar el conte “Tot anirà bé”

La vilassarenca Maria Ferrés acaba de publicar el conte “Tot anirà bé”, escrit i il·lustrat per ella mateixa. Ja en vam parlar abastament quan només era una idea, en temps de confinament, i ara ja és una realitat. Hem seguit de ben a prop aquest projecte que s’ha fet realitat i es pot comprar per Amazon o al propi web de l’autora de Vilassar de Mar. Atenció perquè fins el 5 de gener serà, per les tardes, al seu estudi del carrer de Miquel Borotau per fer el lliurament de les compres que s’hagin fet on line. De cinc a vuit del vespre.

El conte explica com la Cleo, una papallona màgica, arriba a Barcelona buscant ajuda per salvar el món. El món està perdent la il·lusió i s’està apagant … L’Estel i la Mar, amb el seu pla per escampar alegria i esperança faran que les papallones tornin a volar, recuperant així la màgia, el color i l’esperança de el món.

Ferrés està molt contenta de la publicació del llibre. Ha estat un procés llarg, intens i dur, assegura però, alhora, una experiència molt gratificant, ja que mai havia publicat un conte. Agraeix el suport de la seva família

Un conte,  “Tot anirà bé”, del qual se’n treuen missatges positius, com per exemple que no s’ha de perdre mai l’esperança i que s’ha d’intentat veure el costat positiu de les situacions que vivim.  

L’Elvira i la Mar, les nebodes de Maria Ferrés, han posat la veu al conte i ens han explicat com ha estat l’experiència per a elles. Estan molt contentes d’haver-hi col·laborat.

En paral·lel al llibre, la il·lustradora de Vilassar de Mar ha engegat una línia de mascaretes fetes a mà, exclusives, molt alegres i amb molt color.

No contenta amb això, Maria Ferrés li bull el cap pensant en el gener i està pensant fer taller per a infants de 4 a 10 anys on es treballarà la creativitat, la dansa i l’expressió.

El conte es pot comprar al web de la il·lustradora i també a la plataforma Amazon. Un bon regal, sens dubte, ple de positivitat

Apunta, “Tot anirà bé” de Maria Ferrés a la teva carta als Reis Mags.