La vilassarenca Bad Gyal triomfa al MOMA de Nova York

La cantant de Vilassar de Mar, Bad Gyal, ha actuat, aquest cap de setmana, al MOMA de Nova York en una actuació en la que aprofitat per reivindicar l’empoderament femení. Alba Farelo, el seu nom real, és una autèntica estrella internacional que acaba de signar per un dels segells més importants de la indústria que porta noms consagrats com Madonna o Eminem. Serà, aquest dissabte al Sònar presentant noves cançons.

Bad Gyal és una autèntica estrella internacional amb milions de visites en els seus canals de Youtube. Amb unes lletres punyents, la jove de Vilassar de Mar reivindica, amb les seves potents cançons i amb les seves valentes coreografies l’empoderament de les dones. De fet, ha triomfat, aquest cap de setmana al MOMA de Nova York, en una actuació que han presenciat més de mil persones.

Alba Farelo, filla del conegut actor, és un dels fenòmens més emergents de la música catalana amb uns èxits sense precedents, malgrat la seva joventut. Bad Gyal, doncs, ha fet el salt de Vilassar de Mar al cim de Nova York. Molt ben posicionada a la indústria, la vilassarenca acaba de signar pel segell Interscope, un dels més importants del món, que porta les carreres artístiques de noms com Madonna, Eminem o Lana del Rey.

La projecció de la vilassarenca és, hores d’ara, imparable. Aquest cap de setmana Bad Gyal s’ha mostrat conscient que “estic tenint unes oportunitats super grans que no havia tingut mai a la meva carrera. I he notat que a l’hora d’escriure cançons, ara estic en un altre nivell perquè si et posen el millor productor del món al costat, puges. Ara sento que és el meu moment d’ensenyar al món qui soc en el meu millor moment”.

Les seves cançons són d’allò més visitades a Youtube. De fet, la seva primera cançó editada per Inerscope, Santa Maria, ja porta més de 3 milions de reproduccions.

Bad Gyal interpreta un estil que barreja trap, regetón i el millor de la música electrònica més ballable. Amb unes lletres agressives i amb una coreografia sensual, alguns crítics la titllen de vulgar mentre que molts altres lloen el seu empoderament femení. De moment, ha triomfat al MOMA, una de les institucions d’art contemporani més poderoses de Nova York vinculada a una de les pinacoteques més importants del món. Alba Farelo agafa, ara un avió, per ser aquest dissabte al Sònar on presentarà cançons inèdites fins ara i noves coreografies. Després gira per l’estat espanyol i Mèxic.