La vilassarenca Àmmia Serra t’ajuda a posar ordre a la teva vida

Obres l’armari i se’t cau l’ànima als peus? Tens la cuina plena de plats i olles? La vilassarenca Àmmia Serra et pot ajudar a posar ordre a la teva vida. De fet, fa un any i mig va fundar una empresa, Enjoy Order, que es dedica a ajudar a ordenar la vida de les persones que ho necessiten i no troben mai el moment de posar-s’hi. Un consell: tenim massa coses a casa. No tinguem por a treure’ns llast del damunt.

En la seva vida professional, l’Àmmia Serra es troba amb gent que acudeixen a ella per tal que les ajudi. Volen canviar els seus espais, els seus armaris, els seus estils de vida (fins i tot) i bé no troben el moment, bé no saben com afrontar-ho. Costa trobar el moment. Un consell de l’Àmmia: treiem-nos coses del damunt. Tenim massa de tot…

Per a la vilassarenca, és fonamental veure el lloc o l’espai que s’ha d’ordenar. Fer-se una composició per començar a treballar. Què és el que acostuma a estar més desordenat a les cases? l’armari!

Enjoy order no només s’ocupa de la vida personal, l’Àmmia Serra també ens pot aconsellar per ordenar les agendes i la nostra vida laboral. Un consell més: fer llistes de tasques a desenvolupar. Ella ja és ordenada de mena

A partir del proper mes setembre, l’Àmmia Serra col.laborarà amb el magazine matinal d’aquesta casa, el Parlant de Tot, per donar-nos petites pinzellades que ens ajudaran a trobar i mantenir l’ordre.  La vilassarenca, a banda de xerrades en biblioteques, fa tallers a Vilassar de Mar. El 29 de maig, l’1 i el 9 de juny en farà un d’organització d’armaris i el 2 de juny un altre sobre hàbits de vida i espais saludables.