La Universitat Social aprofundeix en “El Canvi Polític a Espanya 2011-2018”

La Universitat Social Podemos/Podem de Vilassar de Mar no fa vacances. De fet, aquest divendres, a partir de les set de la tarda a la Sala Galbany, proposen una altra interessant conferència amb el seu preceptiu debat posterior. En aquest cas, la formació lila aposta per explorar El Canvi Polític a Espanya 2011-2018 de la mà del professor de Sociologia de la UB Victor Climent.

La crisi econòmica, la irrupció de moviments populars com el 15M, la presència de polítics de perfils més activistes com Pablo Iglesias o Ada Colau i el procés independentista a Catalunya són alguns dels temes que, de ben segur, són al menú d’aquest divendres. Una xerrada, com apunta el responsable de les xerrades, Jesús Arroyo, “de gran abast temporal, intensa en el contingut i en la qual es donen la mà política i sociologia”.

Òbviament, en el període que compren la proposta de la Universitat Social Podemos/Podem VDM no podria faltar una repassada a la crisi econòmica, a moviments com el 15 M i l’organització de la ciutadania. Per a Arroyo, hi ha “una nova manera de fer política centrada en la participació ciutadana” en la qual Pablo Iglesias o Ada Colau en són els màxims exponents

La Universitat Social, que ja porta tres anys a Vilassar de Mar, gaudeix de molt bona salut con destaca Arroyo ja que les xerrades i debats aglutinen una més que notable quantitat d’espectadors.