La Unió Esportiva Vilassar debuta a la 35ena edició del Torneig dels Històrics

Terrassa i Martinenc són els rivals de la Unió Esportiva Vilassar, aquest dilluns,  en el tradicional Torneig dels Històrics del futbol català. Els blanc-i-vermells han quedat enquadrats en el grup A, gens fàcil (per cert) i encadenen la seva segona participació consecutiva. La pilota, doncs, roda al camp del Guinardó en la 35ena edició dels Històrics.

Compromís complicat, sobre el paper, per als homes de Peque. La Unió Esportiva Vilassar se les haurà amb el totpoderós Terrassa, actual campió (ja que es va imposar al Badalona en la darrera edició celebrada, per la pandèmia, el 2019) i el Martinenc; que és el club organitzador i, per tant, farà valdre la seva condició de local.

Una bona oportunitat de pretemporada per a l’staff tècnic de la Unió Esportiva Vilassar per començar a encaixar les noves peces. Els blanc-i-vermells han estat convidats, per segon cop consecutiu als Històrics, després que l’any 2019 disputessin la darrera edició quedant enquadrats, en aquella ocasió, amb el Vilafranca i el Lleida Esportiu.

La 35ena edició del Torneig d’Històrics Masculí se celebrarà des d’avui dilluns i fins al 8 d’agost, mentre que la sisena edició del Femení tindrà lloc el cap de setmana del 4 i 5 de setembre. Totes dues cites són al Camp Municipal del Guinardó (Barcelona), camp del Futbol Club Martinenc, organitzador del torneig.

Així doncsavui, demà, dimecres 4 i dijous 5 d’agost es juga la fase de grups, que comença, sempre, a les 6 de la tarda. El dissabte 7 d’agost es jugaran les dues semifinals, que se celebraran a les 5 i a les 7 de la tarda.  El diumenge 8 d’agost es diputarà la final que arrencarà a les sis de la tarda.

Una edició en la qual podrem veure duels d’allò més interessants. Atenció als quadres:

GRUP 1 (2 d’agost)

·         Terrassa F.C.

·         U.E. Vilassar de Mar

·         F.C. Martinenc

GRUP 2 (3 d’agost)

·         C.F. Badalona

·         U.E. Sants

·         U. A. Horta

GRUP 3 (4 d’agost)

·         F. C. Vilafranca

·         U.E. Sant Andreu

·         C.E. Júpiter

GRUP 4 (5 d’agost)

·         Cerdanyola F. C.

·         C. E. Manresa

·         U. E. Figueres

Pel que fa al quadre femení, es disputarà la sisena edició dels Històrics. Les noies gris grana del Júpiter són les actuals campiones després que fa dos anys derrotessin, en la final, el Sabadell revalidant, les de la Verneda, el títol aconseguit l’any 2018.