La Unió Esportiva podria jugar la Copa del Rei la propera temporada

La Unió Esportiva podria jugar la Copa del Rei la propera temporada i per primera vegada a la seva història. Els blanc-i-vermells col·locarien, d’aquesta manera, la cirereta al pastís d’una campanya excepcional amb el recent ascens a Tercera Divisó sota el braç. Com podrien els de Peque ser a la competició del KO? Doncs imposant-se a l’Andorra, aquest dissabte, en un matx que es disputarà a camp neutral: al Nou Congost de Manresa.

Així, aquest dissabte 1 de juny, la Unió Esportiva i l’Andorra jugaran la final del campionat de Catalunya Amateur. I ho faran en un camp neutral malgrat que tant l’equip de casa nostra com Gerard Piqué, propietari de l’Andorra, preferien disputar l’encontre al Xevi Ramon.

La cita, després de la reunió d’aquest dilluns a la tarda a la seu de la Federació Catalana de Futbol, queda fixada pel Nou Congost de Manresa a les sis de la tarda. L’encontre, que enfrontarà el campió del Grup 1 de la Primera Catalana amb el campió del Grup 2 de la Primera Catalana té un premi d’allò més suculent: participar en la Copa del Rei la temporada vinent, la 2019-2020.

El president de la Unió Esportibva, eufòric

En Bevi Ramon, president de la Unió Esportiva, està com un nen amb sabates noves. I és que, en cas de derrotar l’Andorra, “per primera vegada a la història”, els blanc-i-vermells podrien disputar la Copa del Rei. “Un brillant punt i final a una temporada excepcional”, diu.

Ara, com apunta en Bevi Ramon, “l’equip haurà de tornar-se a posar les piles després d’un cert relaxament, normal d’altra banda, perquè ja fa dues setmanes que havíem assolit l’ascens a Tercera”. Avisa, també, del potencial de l’Andorra. “Des de que va entrar l’empresa de Gerard Piqué, el conjunt tricolor ha canviat com un mitjó”.

En cas de guanyar l’Andorra i adjudicar-se el Campionat de Catalunya Amateur, la Unió Esportiva “disputaria la prèvia de la Copa del Rei amb un equip de categoria similar del País Valencià, l’Aragó, les Illes Balears o La Rioja. A partit únic i al camp que decideixi el sorteig”, aclareix el president blanc-i-vermell.

El matx es podrà seguir, atenció, per streaming al web de la Federació Catalana de Futbol. L’entrada serà gratuïta.