La UE Vilassar seguirà, en l’any del centenari, a la Tercera Reial Federació

Ahir diumenge, i sense vestir-se de curt, la Unió Esportiva Vilassar de Mar va jugar, a distància, i com ens ha explicat en Vevi Ramon, el president de l’entitat blanc-i-vermella, el “partit més llarg de la nostra història”. I és que, amb la victòria del Sant Andreu a la piscina -per la intensa tromba d’aigua que va caure sobre Salamanca- del mític Helmántico, l’equip de casa nostra assolia la permanència a la Tercera Reial Federació, en no haver-hi, enguany, descensos no compensats al futbol català.

Restava una bala en el revòlver d’en Vevi Ramon. Una bala que havia de disparar, ahir, el Sant Andreu a Salamanca. Si els quadribarrats guanyaven als charros, la Unió Esportiva Vilassar recuperava la Tercera Reial Federació i no baixava a la Superlliga Catalana. Al final els barcelonins es van imposar per un gol a dos. De retruc, la Unió Esportiva Vilassar, en l’any del Centenari, certifica la seva permanència. Només resta, ara, un tràmit administratiu que es farà, entre aquest dilluns i aquest dimarts amb la Federació Catalana. La bala d’en Vevi Ramon va fer diana.I això que, segons ell va passar una tarda de diumenge tranquil·la. Molt en joc a l’Helmántico de Salamanca. Va veure el partit durant algunes estones i altres estones   consultava el twitter del Sant Andreu. Va ser un partit molt llarg. Va rebre molts missatges, un cop assolida la permanència, ja que ha estat una temporada molt dura.

Ara, toquen tràmits administratius, per confirmar que la Unió Esportiva Vilassar, com deia aquell, “es queda” a tercera divisió.

Un cap de setmana molt especial. Tant per a en Vevi Ramon com per la família de la Unió Esportiva Vilassar, amb l’estrena de l’exposició del Centenari de l’entitat blanc-i-vermella que pots veure, al Museu Monjo fins al 30 de juliol. Ha estat un cap de setmana de moltes emocions i alegries.

Ara, encara una nova temporada a la Tercera Reia Federació. Amb ganes. Ell es va agafar un mes de maig sabàtic per reflexionar sobre el futur seu, i de l’equip, que aleshores era a la Superlliga catalana. A finals d’aquesta setmana començaran a engegar el nou projecte de l’equip per a la propera temporada. Temps de planificació. Converses amb el míster, Alberto Aybar “Peque”, en Vevi confia en què el tècnic de Mataró seguirà a la banqueta de l’equip vilassarenc. Ha subratllat que hi ha força possibilitats que Aybar continuï. Ha explicat que té molta confiança en l’equip, del qual ha dit que ha demostrat que si es fan les coses mínimament bé es pot competir molt bé a tercera divisió.

No ha volgut acomiadar-se dels micròfons de Vilassar Ràdio sense tenir unes paraules de felicitació per a l’èxit del Futbol Sala Sant Joan amb tots els equips de base a la màxima categoria.

La Unió Esportiva planifica, un cop més, la pretemporada amb la mirada posada, un altre cop, en la “seva” Tercera Reial Federació consolidant-se com l’equip més important de Badalona a Llagostera.