La UE dóna material tèxtil i esportiu a nens i nenes de Ghana

Sempre solidària i compromesa amb activitats socials i benèfiques, la Unió Esportiva Vilassar de Mar ha donat material tèxtil i esportiu a l’ONG Amigos Zakiri School que, en coordinació amb Nasco ICT, el faran arribar a nens i nenes de Ghana. Un acció que arriba mentre el primer equip que dirigeix Peque afronta la recta final de la pretemporada.

La iniciativa s’emmarca en el projecte d’aquesta ONG, que ha arrencat aquest estiu, que té per objectiu millorar l’educació i l futur de nens i nenes ghanesos, a través de fomentar un projecte formatiu i esportiu en valors.

Una acció solidària que arriba just quan el primer equip de la UE encara la recta final de la pretemporada amb vistes al primer partit de lliga que jugarà el proper dissabte 1 de setembre al camp del Sabadell Nord.

Mentrestant, i per tal de seguir ajustant els nous mecanismes que vol el nou entrenador dels blanc-i-vermells, Peque, de cara a la nova campanya que és a punt d’arrencar, la UE té un parell de partits preparats per aquest cap de setmana. Els dos, a més, al Xevi Ramon. Aquest dissabte, a les 20:00, rebran el juvenil A de l’Europa i l’endemà, diumenge però a les set, rebran la visita de la Unificació Bellvitge.