La Tropa Teatre interpreta “Animals de companyia”

La Tropa Teatre interpreta “Animals de companyia”, comèdia escrita per l’Estel Solé i que va ser tot un èxit el 2015 a la cartellera barcelonina.

L’argument de l’obra és el següent: una colla d’amics es reuneix per celebrar un sopar de benvinguda el dia que la Beth torna a casa després d’haver estat ingressada per un trastorn psiquiàtric durant dos mesos. Però la festa sorpresa es complica quan un dels amics confessa un secret inesperat i acaben sortint els draps bruts de tots els personatges.En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte els valors de l’amistat i la sinceritat en una història d’egos i enveges que constata que la soledat i la necessitat d’afecte poden fer que tots plegats ens convertim en animals de companyia.

Sota la direcció de la Carme Lloret, la Roser Tolrà, en Joan Tardà, la Cati Llibre, en Pol Puig i l’Ariadna Massip ens faran passar una estona ben divertida amb aquesta comèdia coral i moderna que es repetirà també per Festa Major. Les representacions seran a la Sala Cultural M. Roser Carrau els següents dies: dissabte 17 de juny (20.30 h), diumenge 18 de juny (19 h) i diumenge 25 de juny (19 h).

La venda d’entrades en línia al web de la Tropa i també una hora abans de cada representació.