La Tropa Teatre dóna vida als gegants per Festa Major

Vilassar de Mar té nou grup de teatre. Es va crear el 22 de març i ja compta amb un centenar de persones disposades a fer riure i plorar, a ballar i a recitar, a interpretar i a dirigir a tots aquells que gaudeixin amb el teatre.
La Tropa Teatre, el nom de l’entitat, farà la seva segona aparició el 23 de juny, per la Festa Major, amb la representació de l’arribada d’en Pigat i la Lucía amb el Sant Ramon, (a l’espigó de Garbí) i la lectura de la llegenda dels Penjaases (a la plaça de l’Església), que anirà a càrrec d’en Pigat. El 27 de juny tornaran a actuar en la despenjada de l’ase Innocenci i el comiat dels gegants. “Vilassar de Mar té molta tradició teatral i nosaltres hi volem posar el nostre gra de sorra”, explica Jordi Parés, president del grup teatral.
La Tropa Teatre és una entitat local dirigida a l’activitat teatral oberta a totes aquelles persones que tinguin inquietuds culturals i que vulguin fer teatre o col•laborar en la producció d’espectacles teatrals. Entre els seus objectius hi ha ampliar l’oferta teatral vilassarenca amb una programació d’obres de teatre durant la temporada, organitzar visites, col•loquis, xerrades, tallers i excursions, fomentar el teatre infantil, i incentivar l’afició i la pràctica teatral entre els adults. Per saber-ne més, podeu visitar el web: www.latropateatre.net i el seu canal a Twitter: http://twitter.com/LaTropaTeatre.

Leave a Reply