La Tropa estrena aquest dissabte a la mitjanit “La família Myers” al seu canal de Youtube

La Tropa Teatre no pot espantar-nos, aquest Tots Sants, amb el seu tradicional Passatge del Terror per les restriccions que dicta la Generalitat per la pandèmia. Però  no descansen i han decidit portar-nos l’espectacle a casa.

Així doncs, sembla que la gent de la Tropa Teatre no vol que passem una castanyada tranquil·la. Per això, a casa teva, si, si, a casa teva, hi apareixeran un seguit de monstres, fantasmes i altres criatures diabòliques per complicar-te aquesta festa. I és que sembla que ni el confinament nocturn pot amb aquests malats i malaltes del teatre amateur de Vilassar de Mar.

Dels creadors de l’Horror Circus i de l’Horror Psychosis, els 2 passatges del terror més terribles de Vilassar de Mar, ens arriba ara “La Família Myers”, un curtmetratge on viureu uns fets paranormals, inexplicables, terrorífics… que succeeixen a casa d’aquesta família.

Teniu ganes de descobrir-los? Estigueu atents al canal de Youtube de La Tropa. L’estrena serà el dissabte 31 d’octubre a les 12h de la nit.

Ens asseguren que no cal que tanquem les portes amb doble pany ni que posem alarmes ni que contractem seguretat privada, perquè igualment ens entraran a casa. Així doncs, recorda, que La Tropa aquest enguany ens porta el Passatge del Terror, a casa.