La Tropa escenifica “Els Pastorets” a la Sala Carrau

A Vilassar de Mar no podem entendre el nadal sense Els Pastorets, una tradició que fa més d’un segle que es representa a casa nostra, concretament, 105 anys, que es diu aviat

Per a aquest 2023 veurem una versió dels Pastorets que dirigeixen, a sis mans, en Jordi Tapias, la Sita Sánchez i en Jordi Parés.

S’escenificarà a la Sala Maria Roser Carrau el Dia de Sant Esteve a les 8 del vespre. A la mateixa hora per al divendres 29 de desembre i per a l’endemà, dissabte a dos quarts de 7 del vespre.

Seran àgils, minimalistes i divertits.

Hem entrevistat al “Parlant de tot” amb en Jordi Parés.

No és fàcil controlar les 63 persones que entren i surten de l’escenari i les 12 persones més que no es veuen però que tenen una feina cabdal en una obra com la dels Pastorets.

En Jordi Parés ja té ganes d’estrenar. Els tres, amb Tapias i la Sita, s’han posat a la direcció. Ha destacat que estan molt frisosos perquè ha estat una contrarellotge fascinant.

Al final han arribat. I tant que han arribat. Pastorets a sis mans. Ha explicat que ningú s’atrevia a agafar els Pastorets i que s’ha atrevit a escenificar-los La Tropa.

Els tres són gent de teatre, en Jordi Parés i la Sita ja havien tingut alguna experiència amb els Pastorets. Imagina’t si parlem de temps que ens hem de transportar al vestíbul del Patronat.

Un dels reptes que es troben amb les limitacions d’espai que ofereix la Sala Maria Roser Carrau. Decorat minimalista amb decoració vegetal de veritat. Ens sorprendrà. Hi ha la reproducció d’un bosc original. Hi ha un bon equip tècnic i un bon muntagte de llums, de so, d’efectes especials i una excel·lent interpretació.   

Una edició 2023 que es dedicarà a una persona que, per un petit entrebanc mèdic, operació inclosa, no podrà ser, com sempre ha fet des de la tècnica, en Quico Porta.

Jordi Parés sí que promet molt amor i recorda les hores i hores de feina que porten acumulades per tal que els Pastorets 2023 siguin, un any més, presents en el nostre menú nadalenc.

El relleu en la direcció dels Pastorets li dona un toc diferent.

Una versió, com a resum, àgil i divertida, amb molta música i humor.

Parés ha manifestat que l’absència de decorat els permet que els canvis d’escenes siguin més ràpids

Entrades ja a la venda, a un preu de 10 euros, amb descomptes per a persones sòcies i menors de 14 anys. En aquests casos, el preu del tiquet és de 8 euros. Més info en aquest enllaç