La Travessia solidària recull al voltant de 6.000 euros a per la Fundació Vicente Ferrer

La Travessia Solidària organitzada pel Club Nàutic de Vilassar de Mar, l’Ajuntament i l’Associació Aigua Solidària, amb els suport, entre d’altres, d’Aigües de Vilassar, va recollir aquest passat dissabte 5 d’octubre al voltant de 6.000 euros, que aniran destinat a la construcció d’un nou embassament per a les comunitats rurals d’Anantapur (Índia), regió on la Fundació Vicente Ferrer treballa fa 50 anys per lluitar contra la pobresa i la discriminació de les castes baixes. L’embassament recollirà l’aigua procedent de la riera local anomenada “Tulasivanka” i de la pluja, i servirà per alimentar un total de 23 pous en superfície. Amb l’aigua recollida podrà regar un total de 50 acres (20,23 ha.) beneficiant de manera directa a 23 famílies d’agricultors i a 548 famílies de forma indirecta.

A la travessa, que es va fer nedant, hi van participar 321 persones. Es podia fer en tres distàncies, 4 quilòmetres (que van fer 180 persones) , 1,5 quilòmetres (que van fer 120 persones) i 200 metres (que van fer 20 nens i nenes).

Jesus Majem president Club Nàutic ha fet un balanç molt positiu de l’acte, que va incrementar la participació en relació a l’any passat en cent amb cent persones més. Majem ha explicat que va assistir a l’acte Jordi Folgado, nebot de Vicenç Ferrer i membre de la Fundació Vicente Ferrer. L’acte va finalitzar amb el sorteig de productes donats per diversos patrocinadors