La tradicional exposició de pessebres i diorames s’inaugura aquest dissabte amb un ‘viatge de fantasia’

Fins al set de gener es pot contemplar, un any més, l’exposició anual de diorames i pessebres a la Sala Carrau de Vilassar de Mar. Es tracta de la presentació d’un pessebre monumental i de 13 diorames de format més petit que l’acompanyen. L’organitza l’Associació de Pessebristes i Modelistes de Vilassar de Mar. Una entitat, per cert, que prepara un munt d’activitats per aquest 2019.

El president Cinto Tomàs i el tresorer Josep Rivas estan com a nens amb sabates noves de cara a la mostra. Tot un any de feina. Un cop s’obri l’exposició es descobrirà una temàtica novedosa i diferent. Ens anuncien un viatge ple de fantasia. Una exposició, apunten, preparada amb molta il.lusió i molt amor per part de l’Associació de Pessebristes i Modelistes de Vilassar de Mar. Petits i grans podran contemplar el pessebre monumental i diorames personals fets pels membres de l’Associació.

Un cop es tanqui l’exposició, als pessebristes de Vilassar de Mar se’ls gira molta feina. Tenen per davant un 2019 farcit de novetats. Per exemple, i per primera vegada a Vilassar de Mar es farà una exposició de calvaris en el marc de la Setmana Santa. I el plat fort arribarà al mes de setembre. Més de 300 persones visitaran Vilassar de Mar en el marc de la trobada de la Federació de Pessebristes de Catalunya i Balears. El nostre municipi n’és l’amfitrió. Una cita que se celebrarà el diumenge més proper a Sant Francesc, tot apunta al diumenge 29 de setembre, en la qual es barrejarà la germanor i la feina.

L’exposició s’inaugura aquest dissabte a les 12 del migdia. Els dies feiners es podrà visitar en horari de tarda, des de les sis fins a dos quarts de nou del vespre i els festius també obriran els matins, d’onze a dues.