La tornada a l’escola al “Parlant de tot” (Dijous 12 de setembre)

Aquest dijous 12 de setembre a les 10 h i coincidint amb l’inici de temporada de Vilassar Ràdio arriba una nova temporada del magazín matinal “Parlant de tot” que un any més, presentarà Jaume Cabot. El programa que arriba a la 12a temporada començarà un any més amb una especial tornada a l’escola, ja que aquest dijous també milers de nens i nens tornen a les aules per encarar un nou curs escolar.

Durant el programa, en el qual també es presentarà la programació de la temporada de Vilassar Ràdio, es parlarà amb els directors/es de les diferents escoles vilassarenques (Pérez Sala, Vaixell Burriac, Escola del Mar, Els Alocs, Franciscanes), així com també es parlarà amb els directors/es dels instituts vilassarencs (Vilatzara i Pere Ribot). El “Parlant de tot” d’aquest dijous també presentarà les novetats del programa aquesta temporada i començarà a parlar també de la celebració dels 40 anys de l’emissora.

En la recta final de l’edició parlarem també Araceli Segarra, dinamitzadora de Vilassar Comerç, amb ella parlem de la festa de la Nit de Comerç que s’organitza a Vilassar de Mar el proper dissabte 14 de setembre.

Tot plegat en l’edició nº1283.