La tertúlia política, ara en format audiovisual a través de VdM’TV

“La tertúlia”, el programa de Vilassar Ràdio de debat polític, ha estrenat aquesta temporada nou format i s’ha transformat en un programa audiovisual que des d’ara també es pot veure a través de VdM’TV, la televisió municipal de Vilassar de Mar per internet: http://tv.vilassardemar.cat, al canal Actualitat. Amb “La tertúlia” s’ha estrenat el plató de la televisió municipal, al carrer Sant Pau, 22, baixos. Segueix la mateixa estructura que en la seva versió radiofònica, un programa mensual en què els partits polítics amb representació municipal, CiU, PSC, PP, ICV-EUiA, CUP, ERC, i de forma rotatòria un dels que no en tenen, SI i GAMP, debaten sobre temes d’actualitat local.

En el primer programa, moderat per Jaume Cabot, els representants de cada partit van opinar sobre els primers mesos del govern municipal en aquesta nova legislatura, la participació de Vilassar de Mar en el concurs VilesFlorides, i també van parlar sobre l’espai cedit com a nova seu del Centre Excursionista Vilassar de Mar.

La versió radiofònica del programa se segueix oferint per Vilassar Ràdio (98.1FM i http://rvdm.tvrmanager.com) cada últim dijous de cada mes, a les 8 del vespre, i la versió televisiva està disponible dies després a través del web http://tv.vilassardemar.cat, al canal Actualitat.

VdM’TV és el projecte de televisió per Internet de la Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies, i com explica el seu regidor Laureà Folch, “el mitjà té la finalitat d’innovar mitjançant la informació audiovisual de proximitat de qualitat”. Els continguts s’estructuren en diferents canals temàtics com són: actualitat, cultura, educació, esports, gent gran i entreteniment, i els usuaris poden programar els seus continguts preferits a la carta.

 

Leave a Reply