La Taula per a la recuperació social i econòmica de Vilassar de Mar es posa en marxa

Vilassar de Mar compta amb la Taula per a la recuperació social i econòmica per tal d’afrontar, de forma conjunta, la crisi de la Covid-19. La creació d’aquest nou òrgan es va aprovar en el ple del 28 de maig a través d’una moció de tots els grups municipals amb representació al consistori. Aquest passat dijous 4 de juny, es va fer la primera reunió per nomenar als seus membres, decidir els càrrecs de la  coordinació i secretaria i acordar la metodologia de treball.

La Taula és fruit d’un pacte de tots els grups municipals per definir les necessitats que la crisi de la Covid-19 ha generat en el conjunt de la població, amb l’objectiu d’identificar-les, estudiar-les i proposar solucions amb la premissa d’impulsar mesures per fer possible una reactivació econòmica i social, sòlida i solidària, que no deixi ningú enrere.

La Taula està formada per dues persones designades per cada grup municipal, que són: Josep Solé i Montse Gual (ERC-Gent per Vilassar de Mar); Maria Lloret i Oriol Garcia (Junts per Vilassar); Elena López i Josep Lluís Duato (Babord); Quico Zamora i Isaac Garcia (PSC); i Juan Díaz i Javier Cointe (Cs). Els seus membres han decidit que el coordinador fos en Quico Zamora (PSC) i la secretaria recaigués en Montse Gual (ERC-Gent per Vilassar de Mar). A més de la tria de càrrecs, la primera reunió ha servit per definir les formes de treball. La Taula es reunirà un cop per setmana, de moment, de forma telemàtica.