La SPAM, en col•laboració amb M1TV, emet des d’avui un magazine setmanal que mostrarà la realitat que es viu en els centres d’acollida

La Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM) ha creat un programa de televisió que s’emetrà a partir d’avui tots els dimarts a les 9 del vespre al canal televisiu maresmenc públic M1TV amb l’objectiu de donar a conèixer la realitat que es viu en els seus centres d’acollida i refugis. L’edició televisiva del programa “Peluts”  és la consecució lògica de l’aposta en comunicació que ha fet la SPAM en aquests darrers anys. Aquest és el nom de la revista semestral de la protectora i també del programa de ràdio que realitza cada setmana, i que es pot escoltar per diverses emissores, entre les quals es troba Vilassar Ràdio, que l’emet tots els dimarts de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 de la tarda. 

L’edició televisiva de “Peluts” té format de magazine i dura 25 minuts. Els continguts són proteccionistes i volen sensibilitzar la societat sobre allò que succeeix als animals quan se’ls abandona. La presentadora de l’edició televisiva, Laura Ramiro, estarà acompanyada de la presidenta de la Societat Protectora d’Animals de Mataró, Sílvia Serra, cada setmana.   

La SPAM ha escollit emetre en un format de petites càpsules i d’una entrevista central. L’espai començarà amb un apartat dedicat a promocionar dos animals que esperen una família i que viuen en els centres que gestiona la SPAM. A continuació, hi haurà una taula rodona on la presentadora, acompanyada de Sílvia Serra i d’altres convidats, tractaran temes d’actualitat viscuts durant la setmana en els refugis. Finalment, tancarà amb un reportatge sobre el món de l’animal i que cada setmana tractarà temes veterinaris, etològics i d’educació o formació que ens ajudarà a comprendre i viure amb més harmonia amb les nostres mascotes.

Per rebre des de Vilassar de Mar M1TV, cal tenir orientada l’antena cap al repetidor de Montcabrer. En cas de problemes en la sintonització, cal contactar amb l’antenista. M1TV transmet a través del canal 24 de la TDT, múltiplex pel qual també emeten les cadenes M2, des de Calella,  i Canal Català Maresme, des de la veïna localitat de Premià de Mar.
El programa televisiu “Peluts” també es podrà veure a internet, amb el servei de televisió a la carta, a través de la pàgina www.m1tv.cat. L’espai, a més d’emetre’s tots els dimarts a la nit, es redifondrà a M1TV en altres horaris.

Horari d’emissió de “Peluts” a M1TV:

Dimarts: 21.00, 01.30 i 05.00 hores
Dimecres: 08.30, 12.00 i 15.00 hores
Dissabte: 21.30 hores

Leave a Reply