La sociòloga Marta Rovira presenta Àcids nocturns, el seu primer poemari

Aquest diumenge, al punt de les 12 del migdia, i en el marc incomparable dels jardins de Can Vicentó, Marta Rovira presenta el seu primer recull de poesia. Porta per títol Àcids nocturns i pretén ser un recull de sentiments i experiències al volant d’aquells fantasmes i visions que ens ataquen de nit. Un treball sota el segell d’Index edita. Marta Rovira, amb 15 assajos i dos documentals editats al voltant de la sociologia i els temes de política de país, que la preocupen, s’endinsa, per primer cop, en la poesia. Una art literària que la vilassarenca confessa que “sempre” l’ha acompanyada.

Àcids nocturns és, en definitiva, “un viatge a través del dol. Una escapatòria, en el fons, del dolor”. El pòrtic, somnis, deliris o naufragis són alguns dels apartats en els quals es divideix aquest Àcids nocturns. Marta Rovira “s’alimenta d’experiències” que l’han “colpida” i a les que ara li dona forma en vers.

Anna Lleonart, que acompanya Rovira, celebra el bon moment sel segell Index Edita que, per primer cop s’endinsa en el món de la poesia. Ens avança novetats per als propers mesos. Biografies, relats, llibres il.lustrats infantils..

De moment, aquest diumenge, al punt del migdia als jardins de Can Vicentó, al carrer de Montserrat número 45, presentació dels Àcids nocturns de Marta Rovira. L’autora vilassarenca, a més, estarà acompanya d’amics i amigues que recitaran alguns dels seus poemes.

Escolta l’entrevista que Jaume Cabot li va fer al “Parlant de totaquí.