La Setmana de la Gent Gran compleix 15 anys plena de vitalitat

Del 28 de setembre al 6 d’octubre torna amb força la Setmana de la Gent Gran. Enguany s’arriba a la quinzena edició d’una festa on la gent gran, les seves habilitats i les seves experiències són les autèntiques protagonistes.

L’estrena del musical  Moments estel·lars de l’òpera, a càrrec del grup de gent gran Musical d’Or, donarà el tret de sortida a l’intens programa d’activitats que s’ha preparat conjuntament entre l’Ajuntament i la Comissió organitzadora de la Setmana. L’espectacle, dirigit per Rafael Pugibet i on intervindran una trentena de persones, és un dels més esperats i en aquesta edició canvia de registre i es basarà en l’òpera. Hi haurà quatre representacions en diferents dies, el 28 i 29 de setembre i l’1 i el 5 d’octubre, moments que també s’aprofitarà per ser solidaris fent una recollida d’alimentsper a Càritas parroquial. Activitats ja tradicionals com els campionats de petanca, escacs i dòmino, els tallers de manualitats, la ràdio en directe o les festes i portes obertes als centres cívics iresidències de gent gran no faltaran a la cita. Però a més de les activitats consolidades, aquest any l’Arxiu Municipal s’uneix a la celebració amb un taller per presentar el projecte “Trobades d’amigues i amics de l’Arxiu”.

En el taller es passaran fotografies antigues del segle XX i es demanarà l’ajuda de la gent gran per identificar persones, paisatges, noms de cases o indrets. Una altra de les novetats d’enguany és que el concurs de truites passarà a ser Memorial Joan Beltran en record d’aquest avi que hi participava molt activament i que l’any passat ens va deixar. A més, coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, s’ha organitzat una caminada, el 3 d’octubre, per dues de les rutes saludables del municipi, la “Ruta Els Alocs–La Presentació”, de 3,4 Km, o la “Ruta Litoral Circular 1”, d’1,6 Km. Tant l’inici com el final d’aquesta caminada serà la plaça de l’Ajuntament.La Setmana de la Gent Gran és un reconeixement a la gent gran del poble i finalitzarà amb un dinar de germanor al pavelló d’esports municipal Paco Martín. Les persones que assisteixin al dinar rebran com a obsequi una rajola commemorativa dels 15 anys de l’esdeveniment. Des de l’Ajuntament es recorda que si alguna persona té problemes de mobilitat i vol assistir a algun dels actes programats, haurà de trucar a l’Escola Nàutica, tel. 93 754 05 00.

Consulta tota la programació