La segona edició del Vilassar de Market s’estrena a la plaça Tarradellas

 

Amb la voluntat d’abraçar tots els indrets del nostre municipi, Vilassar Comerç desplaça, per a aquest dissabte i a la plaça Tarradellas, la segona edició del Vilassar de Market. Per entendre’ns, una antiga Fora Stocks a la qual li han rentat la cara i l’han fet encara més atractiva. Als habituals descomptes, vilassarencs i vilassarenques podrem gaudir de restauració i, també, d’un rosari d’actuacions. Ens ho va explicar Araceli galobart, Dinamitzadora de Vilassar Comerç, al “Parlant de tot” de Vilassar Ràdio.

Amb l’exitosa ressaca, encara, de la Nit de Comerç, segona edició ja del Vilassar de Market. La voluntat, expandir les propostes i les activitats massives de Vilassar Comerç a més racons que no pas el casc antic, epicentre habitual de fires i esdeveniments. De 10 del matí a 8 del vespre, tot i que algunes propostes s’allargaran fins al punt de la mitjanit.

Per aquesta edició es reforça i es multiplica l’oferta del menjar i beure. Propostes per a esmorzar, dinar i sopar, és una Fora Estocs 2.0. Amb moltes activitats al voltant.

Al llarg del matí, no et perdis la desfilada de pentinats o el contacontes. Propostes que ens portaran fins al moment de dinar. Molt ben acompanyats i acompanyades per bona música en directe a la tarima s’ubicarà a la plaça.

A la tarda, més propostes. Trobada de Pubillatges de Catalunya i Andorra, concert de blues amb lletres canviades i humorístiques, exhibició de l’escola de Dansa Madó i un munt de sorpreses més fins a arribar a les 9 de la nit quan un DJ animarà el final de festa. Una festa que s’allargarà fins a la mitjanit.

Un cop es tanqui la segona edició del Vilassar de Market d’aquest dissabte a la plaça Tarradellas, Vilassar Comerç ja es concentrarà en la campanya de Nadal que tenim a tocar, a la cantonada.