La secretaria del Banc de Temps s’instal·la a can Bisa

Logo Banc de temps VdMDes del mes de gener, la seu del Banc de Temps de Vilassar de Mar està ubicada a can Bisa (c. Montserrat, 8). L’horari d’atenció al públic de la secretaria és el següent: dijous, de 18 a 20 h, i divendres, d’11 a 13 h. A can Bisa també quedarà instal·lada la bústia perquè les persones usuàries puguin deixar els seus xecs d’intercanvi.

Altres vies de contacte amb el Banc de Temps: facebook, twitter @BancdeTemps_VdM o al mail bdt@vilassardemar.cat.

El projecte va sorgir gràcies a la iniciativa de diversos ciutadans, entitats i el Pla de Desenvolupament Comunitari del Barato que s’han coordinat per impulsar un espai d’intercanvi de temps dedicat als serveis i a les persones.

Un Banc de Temps és una iniciativa comunitària d’intercanvi de temps en el qual allò que es “presta” i es “rep” és temps dedicat als serveis i a les persones, amb l’objectiu de l’ajuda mútua i alhora el reforç dels llaços comunitaris i de veïnatge. Cal tenir present que no es tracta d’un projecte de voluntariat, ja que el servei que es realitza es remunera amb temps. La unitat d’intercanvi és l’hora, independentment del servei que s’ofereixi o que es rebi. El Banc de Temps està obert a tothom: homes, dones, grans i joves majors de 18 anys, que vulguin contribuir a millorar la seva qualitat de vida i la dels altres. L’objectiu del treball actual és acabar de perfilar els detalls finals del projecte i poder-lo presentar públicament a primers del 2014.

Leave a Reply