La Secció Triatló Piri de Vilassar de Mar, subcampiona de Catalunya per equips de Duatlons de Muntanya

El passat diumenge 25 de gener a Mataró, la Secció Triatló Piri del Centre Excursionista Vilassar de Mar es va proclamar Subcampiona de Catalunya per equips de Duatlons de Muntanya. La molt bona actuació de Jaume Caro i Marcel Batlle, que tot i perdre més de 4 minuts al primer tram de córrer per un error de marcatge del circuit, va aconseguir un bon 11è lloc a la classificació general i Sergi Andrés, van portar a la Secció  Triatló Piri a aconseguir aquest subcampionat de Catalunya per equips. A més la Secció Triatló Piri amb la presència massiva de corredors va ser de llarg el club amb més participants.


En un altre ordre de coses, el passat divendres 30 de gener, a la seu del centre Excursionista de Vilassar de Mar, es va celebrar l’assemblea general de socis 2009, amb l’objectiu de fer un repàs de les activitats i fites més significatives aconseguides l’any 2008, i presentar els reptes proposats per al 2009.

En finalitzar l’acte, es va fer un reconeixement a la secció dels caminaires, per la seva participació activa en l’organització del Vilassar Camina i Vilassar Montserrat, a la Triatleta Silvia Hurtado i a l’escalador Roger Crespo pels mèrits esportius aconseguits l’any 2008.

Leave a Reply