La revista La Clau se suma a la campanya “Sempre al costat del comerç amic” per ajudar al comerç local

La revista i portal informatiu vilassarenc La Clau se suma a la campanya “Sempre al costat del comerç amic” per ajudar els negocis de proximitat amb importants descomptes publicitaris.

Des de La Clau, han explicat que coneixedors de les necessitats del teixit comercial i local, en aquests moments tan difícils, aquesta publicació vol estar més que mai al seu costat informant i facilitant la comunicació de reobertura de comerços i empreses de serveis per ajudar-los a tenir el màxim nombre de clients  i incrementar l’afluència de públic. Per això –han explicat des de La Clau- s’han adherit a la campanya “Sempre al costat del comerç amic” iniciada per més de 150 mitjans de proximitat d’arreu del territori associats a l’AMIC (Associació de Mitjans de la Informació i Comunicació), que vincula mitjans i comerç de proximitat.

 Amb l’objectiu de contribuir a l’activació del comerç i empreses de servei local, La Clau facilitarà importants descomptes als seus clients a través de xecs regal perquè aquests pugin accedir a espais publicitaris que arribin al màxim de públic.

“L’objectiu d’aquesta campanya és ajudar a conscienciar la població de la necessitat de comprometre’s amb el seu comerç de proximitat”, Xavier Clarimon, director de “La Clau”

Amb aquests xecs regal de publicitat, que aniran de 100  a 400 €, La Clau ofereix una eina molt potent per dinamitzar la reobertura dels establiments de tota la vida.

A més, el disseny i la creació de la publicitat, tant per a la revista com per a les nostres xarxes socials (Facebook i Instagram amb l’etiqueta #Benvinguts) seran sense cap càrrec.