La regidoria de Serveis Socials felicita les festes a la gent gran amb un doble missatge d’escalf

“Grans persones”: això és el que poden llegir estampat sobre una manta polar les 366 persones grans del nostre poble que, en els últims dies, han començat a rebre l’obsequi amb el qual la regidoria de Gent Gran i Serveis Socials de l’Ajuntament ha volgut felicitar-los les festes d’enguany.

Acompanyat d’una postal nadalenca que reconeix la seva enteresa davant la difícil situació creada per la pandèmia de la covid-19, l’obsequi d’aquesta manta polar disponible en tres colors (blau, gris i vermell) vol servir també per a reforçar el missatge d’escalf de l’Ajuntament cap un dels col·lectius que més pateix les conseqüències del coronavirus i que, degut a les restriccions sanitàries, enguany no podrà rebre l’habitual abraçada dels Reis Mags.

Per a evitar riscos sanitaris, Ses Majestats han optat per cancel·lar la seva visita presencial als vuit centres que, a Vilassar de Mar, atenen a la gent gran. Entre les 366 persones que rebran la felicitació i l’obsequi, hi ha també un percentatge que no viu a residències, però es beneficia del servei d’Atenció Domiciliària que ofereix la regidoria de Gent Gran i Serveis Socials.