La Regidoria de Sanitat activa el servei de socorrisme i vigilància a la platja

El servei de socorrisme i vigilància, que a Vilassar de Mar va a càrrec de l’empresa Pro Activa SL, romandrà actiu del 19 de juny al 12 de setembre, tots els dies de 10.30 a 18.30 hores. Els socorristes, a més de proporcionar seguretat i assistència als banyistes, també s’encarregaran de la vigilància a la platja dels infants que participen als casals d’estiu, que tindran una zona determinada per a les seves activitats. També oferiran el servei d’assistència al bany a persones amb limitacions físiques.

Altres serveis que continuen a la platja són els de megafonia amb missatges sobre banderes, seguretat i emergències. També es faran activitats preventives com xerrades i tallers per explicar com gaudir de la platja sense riscos: a l’hora de prendre el sol, en cas de picades de medusa o per explicar els efectes dels corrents marins, entre d’altres.

Pel que fa a la neteja, Ecosenda SA s’encarregarà de la neteja de la sorra, les esculleres, el passeig i les desembocadures de les rieres.

Cal recordar que l’ordenança municipal de tinença d’animals domèstics prohibeix que els gossos estiguin a la platja del 31 de maig a l’1 d’octubre i si circulen pel passeig Marítim hauran d’anar lligats.

Leave a Reply