La Regidoria de Cultura convoca una nova edició de la fase local de la Mostra Literària

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha organitzat una nova edició de la Mostra Literària. La presentació de treballs es podrà fer fins el dia 20 de març a la mateixa regidoria, de dilluns a divendres al matí, a l’edifici de l’antiga Escola Nàutica, carrer Santa Eulàlia, núm. 40.

Tots els participants s’hauran d’agrupar segons l’edat. En el grup A estaran inscrits els participants d’entre 6 i 8 anys, en el grup B els de 9 a 11 anys, i en el C els de 12 a 14 anys. En aquests tres grups els premis seran lots de llibres. En el grup D s’hi donaran cabuda als participants d’entre 15 i 18 anys i el guanyador rebrà 200 €, en el grup E els concursants tindran de 19 a 25 anys i el guanyador tindrà un premi de 300 €, i en el grup F, de 26 anys en endavant, el premi serà de 400 €. Hi haurà un únic premi per grup i modalitat, tot i que si el jurat ho considera oportú es concedirà un segon premi. El treballs hauran de ser individuals, escrits en català i inèdits. El veredicte es farà públic el 17 d’abril a 2/4 de 8 del vespre al Museu Monjo-Museu Municipal de Vilassar de Mar.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar enviarà les obres premiades a l’Ajuntament que organitzi la fase comarcal per poder participar en la fase final de la XXVI Mostra Literària del Maresme. Així mateix, l’Ajuntament publicarà les obres guanyadores en una primera edició.

Leave a Reply