La regidora de Promoció de la Salut ha subratllat que vacunar-se contra la covid-19 té efectes positius també per a tota la comunitat

Nuria Arasa, regidora de Promoció de la Salut, Habitatge, Serveis Socials i Gent Gran de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha recordat que la vacunació és un exercici de responsabilitat “no només per un mateix, ha dit, sinó per tota la comunitat”. Arasa ha estat aquest  dilluns 11 de gener matí, de manera virtual, en el magazine matinal d’aquesta casa, el Parlant de Tot, per fer un anàlisi detallat de la situació de la pandèmia de Vilassar de Mar i fer un balanç, també, de la campanya de Nadal i reis que acabem de tancar.

Es pot dir més alt, però no més clar. Nuria Arasa ha recordat que vacunar-se contra la covid-19 no només és un exercici de benefici individual sinó que també té repercussions positives a tota la comunitat. “És un acte de solidaritat”, ha dit. La regidora també ha subratllat que tothom sigui conscient que, malgrat tenir la vacuna posada, s’han de seguir respectant les mateixes mesures de seguretat com s’ha fet fins ara (higiene, mascareta, distància física i ventilació).

De moment, s’està prioritzant el personal sanitari del CAP i les residències de gent gran de Vilassar de Mar.

I és que, per a la regidora, la màxima ha de seguir sent la mateixa: reduir al màxim possible l’activitat social i evitar les activitats prescindibles.

Arasa ha explicat, també, que les residències de Vilassar de Mar Front Blau i Vida per l’Avi es van vacunar aquest diumenge passat.

La regidora de Promoció de la Salut, Habitatge, Serveis Socials i Gent Gran de l’Ajuntament també ha assenyalat que, avui, els nens i nenes, nois i noies del nostre poble han començat les classes amb normalitat

I és que, per a Arasa, el balanç escolar del primer trimestre d’aquest curs 2020-2021 és bastant bo donades les circumstàncies. Les mesures de seguretat es van aplicar i seguir de manera correcta, al peu de la lletra, no hi va haver transmissió horitzontal.  

En aquest sentit, Arasa ha fet una crida a no baixar la guàrdia en cap moment,

La Regidora del nostre consistori també ha fet un balanç força positiu de l’experiència de cavalcada estàtica de Ses Magestats els Reis de l’Orient ubicada al pati de l’escola Pérez Sala aquests primers dies Arasa recorda que cal seguir extremant totes les mesures sanitàries i vacunar-se, quan es pugui, pel bé comú