La programació estable de Vilassar de Mar aixeca el teló

La programació estable de teatre, música i dansa que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilassar de Mar portarà cinc espectacles fins al desembre. La programació s’estrena aquest diumenge amb Ralet ralet i continuarà a l’octubre amb la versió de dansa del conte “Pere i el llop”.

Amb “Ralet ralet” la companyia Samfaina de colors oferirà un concert de música tradicional adreçat principalment als infants que permetrà l’observació de la interpretació i del coneixement dels diferents instruments (acordió diatònic, mandolina, guitarra, viola de corda, gralla…) així com l’aprenentatge de les diferents sonoritats. El 3 d’octubre la companyia Cotton Dansa portarà una adaptació de la rondalla russa “Pere i el llop”. Dansa clàssica i contemporània, en un espectacle interactiu amb el públic en què els nens formaran part de l’obra. Al novembre, dia 7, l’adaptació d’un altre conte, “Alícia al país de les meravelles”, cobrarà protagonisme. Serà de la mà de la companyia Jove Teatre Regina, amb un espectacle musical basat en l’obra de Lewis Carroll. Al desembre, la programació serà doble, d’una banda el dia 12 amb un concert de música clàssica on s’aniran succeint peces de diferents estils (barroc, clàssic, romàntic…), amb el Dúo Desconcerto, i de l’altra, el dia 19, amb el concert de gospel del grup vocal Zetzània i Erwyn Seerutton.

Tots els espectacles tindran lloc a l’Ateneu Vilassanès a les 17.30 hores, a excepció de l’últim, que començarà a les 19 hores.

Euclydes Mattos Trio, un vell conegut de l’escena vilassarenca que ja ha participat en més d’una ocasió en el cicle ‘Va de jazz’, dóna el tret de sortida a la temporada jazzística del segon semestre de l’any. Serà el 26 de setembre. El 17 d’octubre Andreu Martínez Trio presentarà el quart i nou treball discogràfic “Colors, blues i jazz” amb la pulsió del funk i la contundència del rock. El 14 de novembre pujarà a escena Anna Rossi Trio, i el 12 de desembre, Lluc Casares Quartet. Les actuacions del “Va de jazz” comencen a les 7 de la tarda i tenen com a escenari la sala petita de l’Ateneu Vilassanès.

Leave a Reply