La Policia Local ha identificat dues joves per cometre una estafa

Aquest dimarts al matí, sobre les 11h, la Policia Local ha rebut l’avís que dues joves, que fingien ser sordmudes, estaven a la zona de Narcís Monturiol estafant diverses persones demanant donatius per a una associació de sordmuts, tot mostrant-los un document fals d’una associació inexistent i/o amb usurpació de la identitat d’una persona jurídica.

Immediatament, agents de la Policia Local s’hi han desplaçat i han interceptat a les dues noies, de 17 i 18 anys d’edat, les quals havien destruït parcialment les proves del delicte consistent en un llistat falsificat d’una suposada associació d’ajuda a les persones sordmudes amb l’objectiu de recaptar donatius per a aquesta suposada associació.

Els agents han comissat tots els objectes fruit del delicte i han imputat les dues noies per un delicte de falsedat documental, un altre d’estafa i un altre d’usurpació d’estat civil de persona jurídica.

La Policia Local ja ha començat a fer les gestions oportunes per tal de localitzar les persones estafades per aquesta modalitat delictiva i retornar-les els diners obtinguts il·lícitament.