La Policia Local fa un balanç positiu de la campanya d’estiu 2019

Amb la tornada a les feines i l’inici del curs escolar ja marcant les agendes, la Policia Local de Vilassar de Mar ha passat pels nostres estudis per fer el balanç de l’estiu. Un estiu del qual el seu inspector, Lluís López, celebra “el descens dels robatoris a l’interior de vehicles i de domicilis”. També explica com serà la campanya preventiva de control de velocitat a l’interior de la nostra localitat.

El balanç de l’estiu, doncs, “és positiu” per a l’inspector de la Policia Local de Vilassar de Mar. Això el porta a assegurar, un cop més, que “Vilassar de Mar és un poble segur”. Amb tot, Lluís López admet que “la sensació d’alarma és molt subjectiva i depèn de les experiències de cadascú”. Amb tot, un estiu tranquil. I més quan és una època de relax  i els lladres aprofiten per fer el seu agost. S’han minimitzat els seus efectes, apunta López, “amb el treball conjunt amb Mossos d’Esquadra”.

I és que la Policia Local de Vilassar de Mar actua de dues maneres. “Hi ha una part d’agents i de presència visible i una altra que el ciutadà ni percebeix” apunta López. Ara, un dels maldecaps de la Policia Local de Vilassar de Mar “és el control preventiu de velocitat a l’interior del nostre municipi”. Radar mòbil i policies locals en llocs estratègics.

Un altre dels reptes és la regulació dels nous enginys elèctrics que trobem en els nostres carrers, com ara els patinets. Lluís López anuncia “una nova ordenança molt novedosa”, diu