La Policia Local deté vàries persones per delictes contra la seguretat viària i per robatoris

Des del passat cap de setmana, la Policia Local de Vilassar de Mar ha detingut i ha posat a disposició judicials vàries persones presumptament implicades en delictes contra la seguretat viària i en delictes de robatoris.

Diumenge a la nit es va interceptar un individu implicat en un accident de trànsit múltiple contra vehicles estacionats a l’avinguda Montevideo, que va abandonar el lloc dels fets i va ser interceptat. Va donar positiu en la prova de consum de begudes alcohòliques.

Dilluns al matí es va produir una estrebada d’una bossa de mà a una dona davant del Casal de Curació.  En aquest cas, gràcies a la col·laboració ciutadana, l’autora dels fets va ser interceptada per les immediacions, es van poder recuperar els efectes sostrets i es van retornar a la seva propietària legítima.

Dilluns a la tarda es va interceptar un vehicle a una velocitat  inadequada a la zona del passeig marítim, que va posar en risc la integritat dels vianants. Cap vianant va patir danys. El conductor va donar positiu en la prova de consum de begudes alcohòliques i també ha quedat imputat com a autor d’un presumpte delicte de conducció temerària

Aquest dimarts al matí s’ha produït el furt d’un telèfon mòbil a una dona a la zona de la plaça ubicada al costat de l’avinguda Escultor Monjo. En aquest cas, l’autora del furt també va ser interceptada pels agents de la policia local, els quals van recuperar els efectes sostrets i es van retornar a la seva propietària.

En tots els casos les persones detingudes han estat posades a disposició dels Mossos d’Esquadra i de  l’autoritat judicial.