La Policia Local deté dos joves com a presumptes autors de dos robatoris a Vilassar de Mar

La Policia Local de Vilassar de Mar ha detingut en els darrers dies dos joves com a presumptes autors de dos robatoris comesos al polígon industrial dels Garrofers i al barri de la Xinesca. 

El primer robatori va tenir lloc dissabte passat al voltant de la mitjanit. Agents de la Policia Local van detenir un jove com a presumpte autor d’un atracament a dues persones amb una pistola simulada a les rodalies de la discoteca She de Vilassar de Mar, al polígon dels Garrofers. En ser sorprès per la Policia, el jove va fugir en cotxe cap a Premià de Mar, on va ser detingut per agents de la Policia Local de Vilassar de Mar amb la col.laboració dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Premià de Mar.

El segon robatori va tenir lloc dimarts passat a 2/4 de 5 de la matinada al barri de la Xinesca. Dos individus van sostreure el material que estava guardat al mòdul d’obra ubicat al Parc del Congrés, que s’està utilitzant per a les obres d’instal.lació dels mòduls provisionals de l’Escola Els Alocs. La Policia Local va detenir un dels joves, quan es disposava a fugir en cotxe,  i va recuperar el material sostret (radials, taladres, martells percutors, un  generador de corrent…) . L’altre jove no va poder ser detingut.

Leave a Reply