La Policia Local deté dos homes acusats d’un presumpte delicte de robatori amb força en interior d’establiment comercial

Aquest divendres a la matinada, sobre un quart de 4, la Policia Local de Vilassar de Mar ha detingut dos homes, per intentar robar en un establiment comercial del carrer de Sant Joan.

La patrulla, que feia tasques de patrullatge preventiu, per la zona de la illa de vianants del carrer de Sant Joan, ha observat com un home, amb un tornavís a la mà i amb un casc de moto posat, intentava  forçar la persiana de l’establiment per accedir al seu interior. A l’home l’esperava un altre company que, també amb el casc posat, tenia un ciclomotor a punt per fugir.

Els homes, en veure’s sorpresos pels dos agents de la Policia Local, han fugit a peu. Després d’una persecució, la patrulla els ha interceptat ben a prop del lloc dels fets i els ha lliurat als Mossos d’Esquadra que s’encarregaran de posar-los a disposició judicial. Els dos són acusats d’un presumpte delicte de robatori amb força en un establiment comercial.