La Policia Local deté una persona per diversos delictes

Una dotació de la Policia Local de Vilassar de Mar va detenir abans d’ahir dimarts 27 de febrer, al voltant de les 05.10 h de la matinada, una persona que conduïa una furgoneta de grans dimensions. A la persona detinguda se l’imputen delictes de conducció temerària, robatori i furt d’ús de vehicle, falsificació de document públic, ja que la furgoneta duia les plaques de matrícula doblades, danys i atemptat a agents de l’autoritat.

Els fets es van iniciar a l’avinguda Lluís Companys, on els agents van advertir la presència de la furgoneta perquè el conductor va fer un gir sobtat. Els agents van requerir al conductor que s’aturés, moment en què el conductor del vehicle va començar la fugida a gran velocitat i amb risc per a la pròpia dotació policial i per a tercers. La persecució va tenir lloc per diferents carrers del municipi. Fins i tot, el conductor va envestir el vehicle policial i el va colpejar per la part del darrere quan aquest el va avançar per detenir-lo, fins que la patrulla de la Policia Local va aconseguir aturar el vehicle. El conductor de la furgoneta va continuar la seva fugida a peu, fet que va obligar als agents a perseguir-lo fins que va ser detingut.

En obrir les portes de la furgoneta, els agents van comprovar que estava plena de caixes de productes de procedència presumptament d’algun robatori massiu de mercaderia d’algun local i/o camió que les duia al seu interior.El detingut, la furgoneta i la càrrega de la mateixa van ser posats a disposició judicial. S’estan fent tasques per esbrinar el titular de la càrrega incautada. S’ha localitzat la persona propietària de la furgoneta i se li ha informat de les actuacions per poder recuperar-la.