La Policia Local de Vilassar de Mar deté 11 persones per diversos delictes en les últimes 3 setmanes

Els agents de la Policia Local de Vilassar de Mar han detingut 11 persones, per diversos delictes, durant els últims dies. Concretament, aquestes detencions han tingut lloc entre el 15 de juliol i el 4 d’agost.

L’última d’aquestes detencions, la que hi va haver la nit del divendres 4 d’agost, va ser conseqüència d’una baralla que hauria començat al “Frankfurt Avenida”, situat entre el carrer Jeroni Marsal i l’Avinguda Montevideo. En aquest cas, el detingut, que s’havia fet un tall a la mà durant la baralla, va agredir a 3 agents de la Policia Local que van patir diverses lesions. El detingut va ser traslladat a l’Hospital de Mataró, on estava custodiat pels Mossos d’Esquadra i, posteriorment, va passar a disposició judicial.

La nit del 28 de juliol hi va haver una persecució policial que va començar a Vilassar de Mar però que també va passar pels municipis de Mataró i Premià de Mar. En aquest cas, els dos detinguts circulaven en una motocicleta de forma temerària i posaven en perill la resta de vehicles de la zona. El conductor detingut, que no disposava de carnet de conduir, va passar a disposició del jutge.

Els agents de Vilassar de Mar també van enxampar un dels suposats autors del robatori que hi va haver, la nit del 29 de juliol, a la botiga Pixelats de la Plaça Jeroni Gelpí. Gràcies a la trucada d’un veí i a la descripció que va fer sobre els suposats lladres, els policies van poder retenir a un d’aquests dos homes quan intentava marxar amb un cotxe. L’altre suposat lladre es va donar a la fuga.

A banda d’aquests 4 detinguts, la Policia Local també ha detingut 7 persones més durant la segona quinzena de juliol. Entre ells: un home que estava provocant aldarulls davant d’un bar de l’Avinguda Montevideo; 2 homes que van robar-li el penjoll a una senyora gran, per un delicte de robatori amb violència; 3 menors d’edat per robar-li el mòbil, amb violència i intimidació, a un altre menor i, finalment, un home detingut per un suposat delicte de violència domèstica.

El regidor de Governació, Àngel Font, valora molt positivament la feina feta pel cos de la Policia Local de Vilassar de Mar i destaca la “rapidesa” i l”eficàcia” dels agents en aquestes actuacions.