La pluja obliga a modificar el programa d’actes de celebració de la Diada previstos per aquest dimarts

Les activitats per celebrar la Diada de l’11 de setembre a Vilassar de Mar que estaven previstes per avui pateixen algunes modificacions com a conseqüència per les previsions de pluja anunciades per aquest dimarts. Els actes institucionals que s’havien de fer a la plaça de l’Ajuntament i, per tant, a l’aire lliure es traslladaran a l’Ateneu. La Marxa de Torxes, s’anul.la i la ballada de sardanes es programarà per a un altre dia.

Pendents del temps, doncs, el consistori ha decidit traslladar l’acte central a l’Ateneu. L’audició-ballada de sardanes que s’havia de fer avui a dos quarts de nou del vespre a la plaça de l’Ajuntament de la mà de la Cobla Sabadell se suspèn definitivament i s’agendarà un altres dia.

Tampoc es farà la novena Marxa de Torxes dissenyada per avui que havia de sortir de la plaça del Círcol. El que sí que tindrà continuïtat, però, serà el manifest que es llegirà, ja a l’Ateneu, a partir de dos quarts d’onze de la nit. A partir d’aquest moment, se seguirà amb el guió previst però sota cobert.

D’aquesta manera, la sala d’actes de l’Ateneu serà el testimoni del dia fort de la commeració de la Diada Nacional de Catalunya al nostre municipi. Així, després del manifest,  a tres quarts d’11 de la nit, hi haurà un recital de poesia a càrrec de La Tropa Teatre. A les 23 h, els Sons de l’AVAL protagonitzaran una actuació musical, cinc minuts abans de dos quarts de 12 de la nit actuarà la Coral Englantina i seguidament La Tropa Teatre tornarà a intervenir amb més poesia.

L’ofrena floral a la senyera s’iniciarà a tres quarts de 12 de la nit. Els primers que la realitzaran seran les entitats, i mitja hora més tard, l’Ajuntament. A continuació hi haurà l’acte institucional, que comptarà amb un parlament de l’alcalde, Damià del Clot. Per acabar, a 2/4 d’1 de la matinada, ja de l’11 de setembre, s’interpretarà el Cant dels Segadors, himne nacional de Catalunya, amb la participació de la Coral Englantina.

Autocar cap a Barcelona

D’altra banda, recordar que, de cara a la tradicional manifestació de Barcelona del proper dimecres 11 de setembre, que té per lema Objectiu Independència, cal assenyalar que l’ANC ha noliejat un autocar per desplaçar-se a la capital catalana. El preu del bitllet és de 12 euros per persona. L’autobús sortirà a les 3 de la tarda de Vilassar de Mar i la tornada al nostre municipi està prevista per a tres quarts de vuit del vespre. Per a més informació, cal adreçar-se a la Copisteria ubicada al número 76 del carrer de Narcís Monturiol.