La Plataforma Zero s’avança i ofereix un OFF-Zero dedicat al teatre de carrer

Amb l’objectiu de mostrar el talent de les persones joves i oferir les primeres oportunitats professionals, es crea el OFF-Zero, un preludi de la Plataforma Zero amb una temàtica concreta, el teatre al carrer.

Aquest diumenge 27 de maig, actuacions, xerrades i espectacles mostraran, a diferents escenaris, la capacitat creadora del jovent. Entre ells hi haurà dues companyies que s’estan consolidant en el panorama teatral, Parking Shakespeare i Obskené, així com joves companyies emergents, a més de xerrades amb l’actor David Solans (el Bruno de la sèrie Merlí de TV3) i ex col·laborador de Vilassar Ràdio, i el productor de cinema, el vilassarenc també Norbert Llaràs, premiat a la 50a edició del Festival de Cinema Internacional de Sitges.

Avui la regidora de joventut, Montse Gual, ha passat pel “Parlant de tot” i ha explicat que s’ha volgut donar impuls als joves del poble que es dediquen a les arts escèniques i especialment al teatre de carrer que cada vegada pren més empenta a diferents pobles i ciutats del país on proliferen les fires i mostres d’aquest art.

“A Vilassar de Mar hi ha molta qualitat i des de l’Ajuntament hem volgut impulsar i donar visibilitat a aquests joves que porten propostes tant interessants.” Montse Gual, Regidora de Joventut.

Podeu consultar el programa d’activitats.