La plataforma Vilassar de Mar Decideix es presenta en societat

Aquest dissabte la plataforma Vilassar de Mar Decideix es va presentar en societat. Va ser al centre social Mossèn Josep Maria Galbany davant d’una setantena de persones. L’acte, moderat per Alexis Serrano, va comptar amb la participació i suport del periodista i escriptor, Víctor Alexandre, el regidor de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, Josep Manel Ximenis, i el portaveu de la Comissió de la consulta d’Arenys de Munt, Jaume Rosell, municipi que recordem-ho va ser l’impulsor i pioner de les consultes.

Vilassar de Mar Decideix és una entitat sorgida des de la iniciativa social i formada per diferents de persones del municipi amb l’objectiu d’organitzar la consulta sobre la independència de Catalunya a Vilassar de Mar el proper 28 de febrer. 

Antoni Esteban, secretari de la Plataforma, ha recordat que l’objectiu és que tothom hi participi. “L’important és el dret a decidir”, ha explicat a Vilassar Ràdio.

Actualment integrada per una cinquantena de persones, la  Plataforma està organitzada en diferents comissions. Esteban ha recordat que tothom és benvingut si vol ajudar.

Leave a Reply