La nit del 17 al 18 de maig, tractament fitosanitari

L’empresa encarregada del manteniment de l’arbrat públic, Espais Verds del Vallès, farà la nit de divendres 17 a dissabte 18 de maig una nova actuació del tractament fitosanitari a l’arbrat, una mesura necessària per a la salut dels arbres, que permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir.

Es durà a terme als 226 exemplars de l’espècie Jacaranda mimosifolia dels següents carrers: Mare Caterina Coromina, Santa Eulàlia, Mn. Joan Rebull, Muralla, Lluís Companys, Escultor Monjo, Mont, Via Octaviana, plaça Josep Tarradellas, plaça Mn. Andreu Teixidó, plaça Joan Monjo i Pons, plaça del Barato, plaça Vicenç Casanovas, plaça Can Nyol, plaça Vicenç Martí, plaça dels calafats i plaça de l’Ajuntament.

El tractament es realitzarà amb sabó potàssic, producte ecològic, biodegradable i no tòxic. Com a recomanació, s’aconsella no apropar-se a l’equip de treball mentre estan fent el tractament. L’empresa Espais Verd del Vallès ha col·locat cartells de prohibit aparcar a tots els carrers afectats pel tractament. Des de l’Ajuntament, es demana a la ciutadania que es respecti la prohibició d’aparcar per facilitar les tasques que es realitzaran