La Nit de Comerç se celebrarà el dissabte 14 de setembre

La Nit de Comerç se celebrarà el dissabte 14 de setembre des de les 7 del vespre i fins les 12 de la nit. Els objectius que persegueix Vilassar Comerç, l’entitat que vetlla pels interessos dels comerciants del nostre municipi, és poder donar-se a conèixer. I, per això, s’ha dissenyat una nit màgica, així l’han batejada, plena de menjar, botigues obertes, activitats al carrers i molta festa pels comerços, clients i amics.

La inauguració serà a les 7 del vespre a la plaça de Jeroni Gelpí amb cercavila dels Ssstrèpits que acabarà sobre les 8 de la tarda al carrer de Miquel Borotau. Cercavila, també, de la Turrunats Band i molta música amb tres concerts. Els Alocs and Roll, la Sant pau Rhum Band i No estamos Locos oferiran els seus directes. A més, dos dj’s amenitzaran diferents sectors de Vilassar de Mar. A més 6 drag.-queens s’aniran passejant per la zona de la festa per engrescar, animar i interactuar amb vilassarencs i vilassarenques. La Tropa Teatre faran petites representacions de l’obra Mamma Mia que estrenaran el proper octubre. Entre les múltiples activitats, avisar que els fanàtics de l’Scalextric podran fer córrer els seus cotxes en una pista que es muntarà davant de l’Aula de Música.

També es podrà, tot passejant i tot comprant, altres actuacions. Com ara ball i música per part de la Cafeteria Súria, a la plaça Picasso, exposició de cotxes de carreres a Narcís Monturiol, a càrrec de Teresa Rabat, djs amb música a les carpes de Denis Perruquers i una exposició Camió avió 67, gràcies a Vilassauto, al Pérez Sala.També hi haurà dj’s davant de l’Espinaler, dansa per part de Soult Train a Narcís Monturiol, Més música en directe a càrrec de Charlote’s Grill.Altres propostes festives són una scape room, de la mà de’Engish corner al seu local i davant de la Carnisseria Boher, brau mecànic, mojitos i dj

Un munt d’activitats i propostes per aquesta Nit de Comerç que, sota el hastag Fem Poble, es repartirà pels carrers de Sant Joan, l’Avinguda Montevideo, Narcís Monturiol, la plaça Jeroni Gelpí i rodalies.