La Nit de Comerç se celebrarà el 17 de setembre

 

Gastronomia, actuacions, activitats de carrer, música i moltes sorpreses és el que ens espera, a Vilassar de Mar, per al dissabte 17 de setembre. I és que, després de dos anys d’absència per la pandèmia de la covid-19, torna, i amb força, la Nit de Comerç, organitzada per Vilassar Comerç. Aquesta entitat del nostre municipi vetlla per al bon desenvolupament i promoció dels nostres botiguers i botigueres.

Els carrers de Sant Joan, avinguda Montevideo, Narcís Monturiol o la plaça Picasso, entre altres, seran l’eix de la Nit de Comerç que arrencarà, a les 7 de la tarda amb una cercavila dels Ssstrèpits pels principals eixos comercials del nostre municipi. Sortiran de la plaça Jeroni Gelpí i finalitzaran, una hora després, al carrer de Miquel Borotau.

I és que, a les 8 del vespre, els Mansuets de Foc, amb l’ase Innocenci, agafaran el relleu iniciant una altra cercavila en recorregut invers, per entendre’ns, de la plaça de l’Ajuntament fins a la plaça Jeroni Gelpí on és previst que arribin a les 9 de la nit.

Al marge, i mentre les botigues i comerços resten oberts, hi haurà diferents actuacions. Per exemple, a l’avinguda Montevideo amb mossèn Pere Ribot hi trobarem la Sant Pau Rhum Band, els Alocs and Roll tocaran a la convergència entre avinguda Montevideo i el carrer de Sant Ramon. També hi haurà música, en directe, a la plaça de l’Era (amb Eduard Sanchiz i Bep  de la Sònika) . A la formació No estamos Lokos la podrem escoltar al passatge de Sant Joan amb Anselm Clavé. La Plaça Picasso serà per a Núria Cuerva.

En paral·lel, hi haurà altres propostes mentre duri la Nit de Comerç amb l’objectiu d’animar les compres i donar un vernís de festa. Destaquen: Scalextric al carrer de Narcís Monturiol o les actuacions de quatre Drag Queens que, de manera itinerant, passaran, en parelles, pel nucli antic i per la zona central de Vilassar de Mar.

També hi haurà actuacions, ofertes i activitats a diferents botigues associades que repassem tot seguit. El Sura oferirà brasa amb xoripan, mojitos i ball de tango, DJ a la Tuit, la formatgeria de Vilassar. Pintacares a la Caseta de l’arbre i mojitos, brasa i DJ al Boher. Soul Train farà exhibicions de dansa, Ikids, diferents activitats infantils i la Joieria Rabat exposicions de cotxes de carreres.

Mentre gaudim de les propostes culturals i de les nostres compres, sempre podrem fer un mos a Can Pocurull que posarà una barra per servir menjar al carrer. Altres associats, com el Boho, l’Espinaler o la Llibreria Índex encara estan pendents de confirmar què hi trobarem a les portes dels seus establiments. A Oh Cintes hi haurà DJ, podrem contemplar un camió antic a  Vilassauto  o jugar al futbolí al Barbut.

Un munt de propostes, doncs, per a gaudir al màxim de la Nit de Comerç que, a Vilassar de Mar, se celebrarà el 17 de setembre.De 7 de la tarda a les 12 de la nit.