La nedadora vilassarenca Natàlia Torné, medalla d’or en 200 esquena a la Copa Llatina de Natació de San Marino

nataliatorne13.JPGLa nedadora Natàlia Torné ha guanyat la medalla d’or a la prova dels 200 esquena a la Copa Llatina de Natació que  es va disputar la passada setmana a la piscina olímpica de Serravalle a la República de San Marino.

A la final de la tarda, Natàlia Torné, en representació de la Federació Espanyola de Natació, tocava en primera posició amb un temps de 2’16.46 després d’anar per davant durant tota la prova. La segona classificada ha estat la italiana Federica Sorriso amb un temps de 2’17.29 i la medalla de bronze se l’ha emportat la portuguesa Marta Abreu.

La vilassarenca, de 18 anys, ja és entre les 35 millors nedadores d’esquena d’Europa a nivell absolut i es consolida com una de les més fermes promeses de la natació. Torné, ha establert durant la seva carrera esportiva les millors marques catalanes de tos els temps de 15, 16 i 17 anys i ara es disposa a donar el salt a la categoria senior.

La Copa Llatina es disputa cada dos anys i en aquesta edició han participat els següents països: Itàlia, Argentina, Brasil, Bolívia, Xile, Costa Rica, Equador, El Salvador, Espanya, Hondures, Mèxic, Panamà , Paraguai, Portugal, Perú, Veneçuela, Uruguai i San Marino.
 

Leave a Reply