La matinada de dissabte a diumenge, xàfecs de caire tempestuós a qualsevol punt del Maresme

Meteomar informa que aquest divendres 11 de maig, durant la tarda, es mantindrà l’ambient assolellat amb alguns núvols baixos poc destacables a la Serralada litoral. No s’esperen precipitacions. Vent moderat de component sud-oest. Mar en estat de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes pujaran i aniran dels 20 als 24 graus.

Dissabte 12 de maig, torna a canviar el temps. Fins a mitja tarda la nuvolositat serà variable amb estones d’abundant. A partir de mitja tarda i fins al final del dia el cel estarà ennuvolat. Durant la tarda s’esperen les primeres precipitacions en forma de ruixats minsos i irregulars. Entrada la nit s’esperen xàfecs de caire tempestuós a qualsevol punt de la comarca. Vent lleugerament moderat component sud i sud-oest fent-se més variable al final del dia. Mar en estat de marejol amb àrees de maror. Les temperatures mínimes pujaran lleugerament mentre que les màximes seran una mica més baixes.

Diumenge 13 de maig, temps insegur. Els núvols seran molt abundants de matinada però durant el matí s’obriran moltes clarianes, sobretot al centre i sud del Maresme. De matinada s’esperen precipitacions en forma de xàfecs que aniran a menys a mesura que arribi el matí. Durant el matí i fins a primeres hores d ela tarda no s’esperen precipitacions però entre mitja tarda i el vespre s’esperen nous xàfecs al centre i nord del Maresme.