La matinada de dissabte a diumenge han cremat sis naus en un incendi

Un incendi, que s’ha produït aquesta passada matinada per causes que encara s’estan investigant, ha cremat sis naus de tres empreses diferents a la zona d’hivernacles del Camí del Crist.

Diverses dotacions dels Bombers han treballat per apagar les flames, on també s’han desplaçat tres dotacions del SEM, dotacions de la Policia Local de Vilassar de Mar, Cabrils, Cabrera de Mar, Premià de Mar i Premià de Dalt i Mossos d’Esquadra. A l’actuació, un bomber ha estat atès pel SEM i traslladat a l’hospital de Mataró.

En relació a aquest incendi, ens fem ressò també de la nota de premsa que ha publicat el govern de la Generalitat:

En aquesta nota de premsa, s’explica que l’avís d’incendi va entrar als Bombers de la Generalitat a les 00.54h. Immediatament es van activar 22 dotacions terrestres. En arribar al lloc, l’incendi estava totalment desenvolupat. L’estratègia dels Bombers va consistir a extingir el foc i a protegir les naus veïnes i diversos camions estacionats a tocar. S’hi ha treballat amb autoescala i monitors, que permeten llançar un gran cabal d’aigua i amb una gran precisió sobre les flames.

El foc, les causes del qual encara no s’han determinat, ha quedat controlat a les 04.07h. A partir d’aleshores els Bombers han continuat les tasques d’extinció remullant tots els punts calents. A hores d’ara continuen treballant a la zona tres dotacions terrestres. No ha calgut fer cap evacuació ni ordenar cap confinament. Un bomber ha estat evacuat a l’Hospital de Mataró amb símptomes d’esgotament, però a hores d’ara ja ha estat donat d’alta.

Les naus, d’uns 250 metres quadrats de superfície, eren fetes de ferro, vidre i materials plàstics. Totes sis han quedat destruïdes. Cadascuna d’elles feia de magatzem de diverses empreses de la zona. El foc també ha afectat un parell de furgonetes aparcades a tocar de les naus.