La matinada de dimarts a dimecres, ruixats al centre i sud del Maresme

Meteomar ha informat que aquest dimarts 25 de juliol de 2017 la nuvolositat serà abundant a primeres hores del dia, variable entre mig matí el migdia i novament abundant durant la tarda. De matinada s’esperen precipitacions en forma de ruixats més probables al centre i sud del Maresme. Al final de la tarda també se n’esperen però seran més probables al nord de la comarca. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol. Les temperatures baixaran una mica més, amb mínimes entre els 16 i els 21 graus i màximes que oscil·laran entre els 24 i els 25 graus.

 
Dimecres 26 de juliol de 2017, la nuvolositat serà abundant a primeres hores del dia però amb tendència a disminuir. A partir de mig matí dominarà el sol amb núvols baixos a la Serralada Litoral. Durant la tarda també apareixeran núvols alts i mitjans. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Nord-oest a primeres hores girant a Sud i Sud-oest a partir del migdia. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels 15 als 20 graus mentre que les màximes pujaran lleugerament i aniran dels 25 als 26 graus.

 
Dijous 27 de juliol, en general dominarà el sol a tota la comarca amb intervals de núvols baixos que apareixeran a la Serralada Litoral. Durant la tarda també apareixeran núvols prims. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos al matí, força 1 a 3, de component Nord-oest i lleugerament moderat, força 2 a 4, de component Sud-oest a partir del migdia i durant la tarda. Mar arrissada a primeres hores del matí augmentant a marejol i lleugera maror durant la tarda a tota la costa de la comarca. Les temperatures pujaran , amb mínimes que aniran dels 17 als 23 graus i màximes que oscil•laran entre els 27 als 29 graus.