La màgia de la Cavalcada, aquesta tarda

reis050108-066-1.JPGEls Reis d’Orient arribaran aquesta tarda a Vilassar de Mar i ompliran d’il•lusió la cara dels més petits i també dels més grans. Melcior, Gaspar i Baltasar, en les seves carrosses respectives, guarnides especialment per a l’ocasió, recorreran els principals carrers del poble fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament.

Quant al recorregut, s’iniciarà a dos quarts de 6 de la tarda al Polígon Industrial Els Garrofers, al voltant d’un quart de 7 de la tarda visitaran el Casal de Curació, a les 7 la Casa Pairal, a tres quarts de 8 del vespre l’Església i aproximadament a un quart de 9 de la nit arribaran a l’Ajuntament, on seran rebuts per les autoritats.

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.
Veure plànol més gran

La recollida de les cartes dels qui prefereixen entregar-les en mà, el repartiment de caramels i joguines, l’entrega de xumets dels petits o el parlament des de la Casa Consistorial són alguns dels moments més esperats de la Cavalcada.

Com ja és tradició, tot el recorregut serà retransmès en directe per l’emissora municipal, Vilassar Ràdio, a través del 98.1 de la FM i el web rvdm.tvrmanager.com.

Pel que fa a dimarts 6 de gener, Vilassar Ràdio emetrà durant tot el dia la darrera de les quatre edicions de l’espai musical Caixa de Nadal, una selecció de nadales instrumentals, i cantades en català, castellà i anglès.

Leave a Reply